Gratis Vervoer

Bij de huur van een opslag unit

U kunt gebruik maken van een aanhangwagen of een verhuisbus. De verhuisbus mag u 2 dagen gratis gebruiken bij de huur van een opslagunit voor minimaal 1 maand. 1 dag om de opslagunit vol te brengen en 1 dag om de opslagunit leeg te halen. Dit is op basis van beschikbaarheid. ( vraag naar de voorwaarden)

Gratis vervoer

Koeriersdienst

Sinds een aantal jaar hebben wij ook een koeriersdienst. Wij hebben al 40 jaar ervaring in het vervoer en rijden met het nieuwste materiaal en ervaren chauffeurs. Hoge kwaliteit en goede service staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons terecht voor spoed opdrachten, binnen de Benelux, waarbij wij direct naar u bestemming rijden. Daarnaast hebben we ook een bezorgservice op Walcheren. Heeft u iets te vervoeren, vraag een vrijblijvende offerte aan, er staan diverse afmetingen auto’s voor u gereed.

Gratis vervoer

Verhuisservice

Ook bieden wij een verhuisservice aan. Hierbij komt een chauffeur met verhuiswagen en helpt u met het verhuizen van uw inboedel en het inrichten van uw opslagunit. U dient zelf het sjouwwerk van woning tot aan de auto te doen, de chauffeur laad de verhuiswagen, en u dient mee te helpen bij het inrichten van uw opslagunit. Deze service kost € 25,-- per uur. (minimaal 2 uur en maximaal 100 kilometer. Boven de 100 kilometer is er een meerprijs van € 0,30 per kilometer, in het weekend is er een toeslag van € 50,--).

Deze service bieden wij ook aan als u geen opslagunit nodig heeft en direct van de ene woning naar de andere verhuisd dan kost dit u € 40,-- per uur. ( met dezelfde bepalingen als bovenstaande)

Gratis vervoer
0118 - 613713