Koeriersdienst Bouwense Koeriers

Wij kunnen u verschillende diensten aanbieden:
  1. U kunt gebruik maken van een gesloten aanhangwagen, om uw opslagunit vol te brengen of leeg te halen. Deze is gratis van Maandag tot en met Vrijdag van 08.00 uur t/m 18.00 uur. In het weekend kost deze € 40,-- per dag.
  2. Wij kunnen u helpen met het inrichten van de opslagunit. Dit betekend dat u zelf het vervoer regelt en dat wij u helpen op de opslaglocatie. Dit is een uur tarief
  3. Wij kunnen u helpen met het vervoer van uw spullen naar de opslagruimte. Hierbij komt er 1 man met een verhuisbus en gesloten aanhangwagen ( totaal 12 m3) en zorgt voor het vervoer van uw inboedel. Dit betekent dat u zelf meehelpt bij het inladen en uitladen van de auto. Het inrichten van uw opslagunit wordt door ons gedaan. Dit gaat tegen een uurtarief.
  
Daarnaast hebben wij ook een koeriersdienst voor het vervoer van spoedopdrachten binnen de Benelux. Hierbij wordt uw pakket direct van A naar B gebracht deze service kost € 0,48 per kilometer.

Wij hebben ook een bezorgservice op Walcheren hierbij wordt een prijs per stuk berekend.

Wij hebben al 40 jaar ervaring in het vervoer en rijden met het nieuwste materiaal en ervaren chauffeurs. Hoge kwaliteit en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.

Heeft u interesse om iets te laten vervoeren bel 0118 - 613713